Polsem la bandera verda al Code Club Sant Feliu!


Al programa Scratch, l’eina que utilitzem per aprendre a codificar al Code Club Sant Feliu, totes les accions comencen amb un “pressionar la bandera verda” i això és el que hem fet nosaltres!

Cliquem a la bandera i tornem amb moltes noves activitats per apropar la codificació i la programació als més petits de la casa de la forma més pràctica i dinàmica: jugant!

Per aquest mes d’octubre, us portem quatre jocs on els menuts podran desenvolupar al màxim la seva creativitat i les seves habilitats programadores, però aquesta vegada comencem d’una forma una miqueta diferent; la primera activitat d’aquest mes d’octubre no està pensada només per als nens, sinó que volem ensenyar també als pares que és el que fan els petits al Code Club.

Per això, dijous 6 us convidem a tots, petits i grans, a què vingueu a passar l’estona amb nosaltres, divertint-nos i programant!

Com ja sabeu, el Code Club realitza les seves activitats tots els dijous del mes, de 17.30 a 19 h a la segona planta de la Torre del Roser!

Si estàs interessat en les nostres activitats, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres al correu electrònic codeclubsantfeliu@gmail.com

Us esperem!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *