Coneixes el Code Club Sant Feliu?


CRIDEM Educa, juntament amb la Biblioteca Municipal Montserrat Roig i el Projecte Municipal Sant Feliu Innova  del departament de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, vam iniciar el mes de juny del 2016, una iniciativa que vam anomenar Code Club Sant Feliu.

Què és un Code Club? Els Code Clubs són una xarxa d’espais amb activitats gratuïtes totalment gestionades per voluntaris, amb l’objectiu que els infants de diferents edats tinguin l’oportunitat d’aprendre a programar amb diferents llenguatges.

Aquestes activitats es porten a terme en horari extra-escolar, ja sigui a la mateixa escola, a una biblioteca, un centre cívic o qualsevol altre equipament que aposti per la innovació educativa i que disposi d’ordinadors. Actualment, hi ha més de 1.350 Code Clubs repartits per tot el món.

En el nostre cas, les activitats es van començar a realitzar tots els dijous, en horari de 17:30 a 19 h al Punt TIC Torre del Roser (seu de Sant Feliu Innova i temporalment, de la Biblioteca Montserrat Roig i lloc de trobada i reunió dels socis i voluntaris de CRIDEM Educa, ja que es tracta d’un espai de Co-Work-it i emprenedors).

COLLAGE NOTI

Durant els primers mesos de vida, han passat pel nostre Code Club més de 50 nens i nenes, que han evolucionat molt en els seus coneixements de programació amb Scratch, però fins i tot s’han enfrontat a les bases de la programació amb codi Java!

A més de seguir la programació per nivells que formen part dels recursos de la xarxa de Code Clubs, el Code Club Sant Feliu ha volgut fer un pas més i hem anat realitzant activitats especifiques, com la creació d’un Christmas nadalenc personalitzat amb els membres de la família, el taller de programació amb Java que va ser tot un èxit, activitats d’Scratch en família o la participació a l’esdeveniment mundial The Hour of Code.

Amb tot, volem donar-vos les gràcies per haver-ho fet possible durant el 2016! Esperem retrobar-nos aquest 2017!

Entre tots i totes, CRIDEM Educa!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *